Свържете се с нас

Разкажете ни за проекта ви

GDPR

12 + 14 =

За нас

Нашата страст и призвание са да обединим комфорта и уюта във вашия дом. Сътворяваме функционални пространства съобразени с вашата индивидуалност, потребности и стил. Чрез качествена консултация и насоки при избора на материали и обзавеждане, целим да пестим Вашето време и средства.
При изпълнение на проектите, използваме доказали се във времето висококачествени материали и продукти, доставени от наши дългогодишни партньори.

Разчитайте на нас за: проектиране на интериорни решения за дома, офиса и Wellness&Spa центрове, Ремонт, Обзавеждане, Мебели за дома и офиса, Материали от реномирани производители – на склад.

Предлагаме също така и продуктов дизайн – така че можете да ни споделите идеята си и да я реализираме за вас.

about-us

Ралица Янкова

Основател и Интериорен дизайнер

Дългогодишният ми опит в интериорния дизайн и работата с клиенти, ме вдъхновяват да интегрирам иновативните и функционални тенденции във всички наши проекти.

За мен индивидуалният подход, вниманието към елементите и отношението към детайла, са ключа към желаното пространство. Едно от най-значимите ми постижения е да виждам клиентите ни усмихнати и доволни от крайния резултат.

Елена Леонтиева

Продуктов дизайнер и консултант

За мен добрият продуктов дизайн е в основата на всяко красиво и функционално пространство. 

Различните потребности на клиентите ме насърчават непрекъснато да разширявам своите знания и умения. Това, което ми носи вдъхновение и удовлетворение, са реализираните продукти, които носят индивидуален стил и отпечатъка на клиентските потребности. 

Работно време

Понеделник – Петък:
10:00 – 18:30
Събота:
по предварителна
уговорка между
10:00 – 14:00

Неделя:
Почивен ден

Контакти:

order@randd-design.com
office@randd-design.com

За поръчки:
+359 876 074 047